Pogoji poslovanja

Ta pravilnik o zasebnosti opisuje, kako osvojisplet.si ("spletno mesto" ali "mi") zbira, uporablja in razkriva vaše osebne podatke, ko obiščete ali opravite nakup na spletnem mestu. 


Kontakt:

Če imate po pregledu tega pravilnika dodatna vprašanja, želite več informacij o naših praksah zasebnosti ali se želite pritožiti, se obrnite na nas po elektronski pošti na naslov info@osvojisplet.si


Osebni podatki, ki jih zbiramo

Zbiramo lahko naslednje osebne podatke o vas:

 • Kontaktne podatke, kot so vaše ime, e-poštni naslov in telefonska številka
 • Demografske podatke, kot so vaša starost, spol in lokacija
 • Podatke o vaši uporabi našega spletnega mesta in storitev, kot so vaš naslov IP in zgodovina brskanja
 • Vsi drugi osebni podatki, ki nam jih želite posredovati, na primer prek obrazca ali ankete na našem spletnem mestu.

Kako uporabljamo vaše osebne podatke

Vaše osebne podatke uporabljamo za naslednje namene:

 • Za zagotavljanje storitev, ki ste jih zahtevali, kot je psihoterapevtsko srečanje s katerim izmed partnerskih psihoterapevtov
 • Za komuniciranje z vami o vaši uporabi našega spletnega mesta in storitev
 • Za odgovarjanje na vaša vprašanja ali zahteve po informacijah
 • Za analizo in izboljšanje našega spletnega mesta in storitev
 • Za izpolnjevanje zakonskih zahtev in zaščito pravic portala Osvojisplet.si in drugih

Souporaba vaših osebnih podatkov


Vaše osebne podatke lahko delimo s tretjimi osebami za naslednje namene:

 • Za obdelavo plačil in zagotavljanje finančnih storitev
 • Za izpolnjevanje zakonskih zahtev in zaščito pravic portal Osvojisplet.si in drugih

Varovanje vaših osebnih podatkov


Sprejemamo ustrezne varnostne ukrepe za zaščito vaših osebnih podatkov pred nepooblaščenim dostopom, razkritjem, spreminjanjem ali uničenjem. Tudi od svojih ponudnikov storitev zahtevamo, da spoštujejo podobne varnostne standarde.

Vendar noben način prenosa prek interneta ali način elektronskega shranjevanja ni popolnoma varen, zato ne moremo zagotoviti popolne varnosti vaših osebnih podatkov.


Piškotki


Piškotki so majhni deli podatkov, ki se shranijo v vašo napravo, ko obiščete spletno mesto. Uporabljajo se za izboljšanje uporabniške izkušnje in sledenje določenemu vedenju na spletnem mestu. To spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje in sledenje določenemu vedenju.


Z uporabo tega spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov v skladu s tem pravilnikom o piškotkih. Če se z uporabo piškotkov ne strinjate, ustrezno prilagodite nastavitve brskalnika.


Na tem spletnem mestu uporabljamo sejne in trajne piškotke. Sejni piškotki so začasni piškotki, ki se izbrišejo, ko zaprete brskalnik, medtem ko trajni piškotki ostanejo v vaši napravi, dokler ne potečejo ali so izbrisani.


Piškotke uporabljamo za naslednje namene:

 • Za pomnjenje vaših nastavitev in nastavitev, kot so jezikovne nastavitve ali prikaz oglasnih pasic s soglasjem za piškotke.
 • Za spremljanje uporabe spletnega mesta in izboljšanje uporabniške izkušnje, na primer z analizo ogledov strani in vzorcev prometa.
 • Za prikazovanje ustreznih oglasov, na primer s sledenjem vašemu vedenju pri brskanju in prikazovanjem oglasov, ki ustrezajo vašim interesom.

Za spremljanje uporabe spletnega mesta in izboljšanje uporabniške izkušnje uporabljamo piškotke tretjih oseb iz storitve Google Analytics. Google Analytics uporablja piškotke za zbiranje in shranjevanje anonimnih podatkov, kot so število obiskovalcev spletnega mesta, obiskane strani in vir prometa. Ti podatki se uporabljajo za pripravo poročil in izboljšanje spletnega mesta.


Za prikazovanje ustreznih oglasov na Facebooku uporabljamo piksel Facebook. Facebookov piksel uporablja piškotke za spremljanje vašega vedenja pri brskanju in prikazovanje oglasov, ki ustrezajo vašim interesom.


Uporabo piškotkov na tem spletnem mestu lahko nadzorujete tako, da prilagodite nastavitve brskalnika. Večina brskalnikov omogoča blokiranje ali brisanje piškotkov ali prejemanje obvestila o nastavitvi piškotka. Za navodila, kako to storiti, se obrnite na dokumentacijo pomoči brskalnika.


Upoštevajte, da lahko blokiranje ali brisanje piškotkov vpliva na delovanje tega spletnega mesta in drugih spletnih mest, ki jih obiščete.


Ta pravilnik o piškotkih je bil nazadnje posodobljen 13.2.2023. Pridržujemo si pravico, da ta pravilnik kadar koli posodobimo, zato ga pogosto preverjajte in bodite obveščeni o naši uporabi piškotkov.

OsvojiSplet.si Logotip

© 2022 OsvojiSplet.si

Vse pravice pridržane.

Prenesi trende spletne prodaje v Sloveniji za leto 2023

Vtipkaj svoj email in poslali ti bomo našo podrobno analizo slovenskega trga spletnih trgovin.